Belfast / Vervoer vliegveld Belfast

Van en naar vliegveld Belfast

Van Belfast International Airport naar Belfast centrum

vervoer vliegveld Belfast

Hoe komt u van luchthaven Belfast in het centrum van Belfast? Alle tips over het vervoer en luchthaventransfers tussen het vliegveld en het centrum van Belfast (Noord-Ierland).

Van vliegveld naar hotel in Belfast

Het internationale vliegveld van Belfast (BFS) ligt op 20 kilometer ten noordwesten van het centrum van Belfast bij het plaatsje Aldergrove. Om van het vliegveld naar het centrum van Belfast te gaan heeft u een aantal makkelijke opties:

Optie 1: Met de bus Airport Express 300

Bus: De goedkoopste manier om van het vliegveld naar het centrum van Belfast te gaan is met de bus Airport Express 300. Bussen rijden dagelijks en vertrekken op drukke momenten zelfs elk kwartier.

  • Tickets £ 8 (enkele reis) £ 11.50 (retour), deze koopt u op de luchthaven via de Translink Ticket Machines, bij de Visit Belfast informatiebalie, online via de website van Translink of via de mLink Ticketing app.
  • De rit duurt ongeveer 40 minuten. De busstop is gelegen tegenover de uitgang van de aankomstterminal en stopt in het stadscentrum bij Royal Avenue en het Belfast Europa Buscentre.

Optie 2: Taxi vanaf luchthaven

Taxi: De meest comfortabele manier om te reizen naar uw hotel in het centrum van Belfast is per taxi. U treft de officiële taxistandplaatsen aan tegenover de aankomsthal en de meeste taxi’s zullen volgens meter rijden. Gemiddeld zal een taxirit tussen de £ 35 en £ 40 kosten voor de rit van ongeveer 30 minuten. U kunt uw taxi vooraf reserveren via Welcome Pickups zodat u zeker bent van de prijs die u zult betalen en de taxichauffeur u bij aankomst staat op te wachten.

Taxi reserveren op het vliegveld

Tip: Ik heb zelf goede ervaringen met Welcome Pickups, waarbij een taxichauffeur u met een naambordje zal opwachten op de luchthaven. Hiermee bent u zeker van een beschikbare taxi en de prijs en de prijs is bijna hetzelfde aan een reguliere taxi. Controleer eenvoudig uw ritprijs bij Welcome Pickups.

Optie 3: Huurauto

Met een huurauto: Gaat u een rondreis maken door Noord-Ierland? Dan kunt u ook een auto huren op het vliegveld van Belfast. Wij hebben hele positieve ervaringen met autoverhuur op het vliegveld via Easyterra. Vergelijk eenvoudig verschillende verhuurbedrijven via onderstaande zoekmachine:

vliegveld Belfast
Onze lezers beoordelen
4.8 (95.85%) 7 reviews
19 mei 2024 : "Fantastische vakantie in Noord-Ierland gehad door de goede reistips over de activiteiten en bezienswaardigheden in Belfast."